El Centre Esportiu Municipal Can Caralleu estrena la seva remodelació integral

David Escudé i Albert Batlle assisteixen a la inauguració de les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal Can Caralleu.

Aquest 22 de setembre, a les 17.00 hores, el regidor d’Esports, David Escudé, i el regidor de Sarrià-Sant Gervasi, Albert Batlle, han fet acte de presència a la inauguració de les renovades instal·lacions del Centre Esportiu Municipal Can Caralleu.

Després d’aproximadament 18 mesos d’obres, ja han finalitzat els treballs de remodelació del Centre Esportiu Municipal Can Caralleu, liderats per la Fundació Claror amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Amb una inversió de 3.2M d’euros, aquesta actuació ha permès, entre d’altres, millorar la sala de fitnes i la sala d’spinning, modernitzar els vestidors i les sales d’activitats, crear una nova cafeteria amb terrassa, millorar els accessos i connexions entre els espais, incrementar la capacitat de l’aparcament, així com aplicar millores d’eficiència energètica.

Espais més eficients i sostenibles

L’execució d’aquests espais, realitzada en part amb aportació econòmica de l’Institut Barcelona Esports (IBE), manté el compromís per millorar l’eficiència energètica de la instal·lació i fer-la més sostenible. Per exemple, els vidres exteriors del restaurant-cafeteria, Sala 1 i l’ampliació de la sala de fitness, són foscos i de baixa emissivitat per tal de reduir el consum energètic dins dels espais, d’acord amb els criteris de l’Agència de l’Energia de Barcelona. Igualment, la coberta de la passarel·la que connecta la sala de fitness amb les sales de Group Cycle i Skill X incorpora panells de captació fotovoltaica, que contribueixen a reduir el consum energètic, tot fomentant l’autoconsum. A banda, també s’hi ha instal·lat un nou arener i col·lectors de contenció i conducció d’aigües pluvials, alhora que s’hi ha fet una millora de l’enjardinament global, que integra l’edifici amb el paisatge.

Més informació