El TICB de Pilota arriba a la 40a edició

El CEM Olímpics Vall d’Hebron acollirà la tradicional competició, organitzada per la Federació Catalana de Pilota amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, aquest dissabte a les 16:00 hores.

El trofeu començarà amb dos partits de l’Escola de Pilota de Mà de Catalunya, un dedicat a la categoria femenina i l’altre a la masculina, que hauran de colpejar una pilota per torns contra un mur per aconseguir un tant. Al primer s’enfrontaran Olaegui – Algarra i Bota – Cancio; al segon ho faran els equips compostos per Martínez – Blanca i Bota – Irazola.

A les 17:15 hores es portarà a terme el Campionat per Parelles Promoció amb la participació de Bakaikoa -Morgaetxebarria i els seus adversaris: Zubizarreta – Elizegi. El tancament de la jornada s’efectuarà a través del Campionat Professional de Parelles LEP.M, a les 18:15 hores, on els equips formats per Laso – Imaz i Jaka – Aranguren decidiran el resultat de la gran final.

LEP.M, és l’abreviatura de la Lliga d’Empreses de Pilota a Mà, una associació creada el 2002 amb l’objectiu de professionalitzar l’esport i separar-lo del sector amateur, mitjançant l’empara d’un supervisor aliè.