Els esports d’acció tornen a la ciutat amb l’Extreme Barcelona

La cita de referència dels action sports se celebrarà al Parc del Fòrum.

Aquest cap de setmana, 25 i 26 de setembre, se celebrarà l’11a edició de l’Extreme Barcelona, l’esdeveniment esportiu que reuneix cada any als i les millors atletes dels esports d’acció. David Escudé, regidor d’Esports, assistirà aquest dimecres a la presentació de la competició a partir de les 12.00 hores.

Després d’una última edició a porta tancada a causa de la situació derivada de la covid-19, aquest any el públic podrà gaudir de l’esdeveniment en directe. Els aforaments, però, seran limitats en les diferents ubicacions i es compliran totes les mesures de seguretat necessàries.

Durant els dies de competició, s’hi podran veure quatre disciplines olímpiques: Bàsquet 3×3, Skate, BMX i Break Dance, a més d’Inline, Street Football i el Campionat del Món d’Scooter. Enguany l’Extreme Barcelona comptarà amb tres grans escenaris esportius on es disputaran les competicions internacionals i open skateboarding, BMX i l’Scooter World Championship. A l’Auditori 1 del Fòrum, el públic podrà gaudir del millor espectacle esportiu en un Central Park amb moltes variants creatives per poder utilitzar els seus mòduls; a l’Auditori 2, l’Street Plaza, oferirà una gran quantitat de mòduls per a tots els gustos i estils dels riders. I per últim, a la part superior de l’Auditori 1, a l’Action Space Mega Ramp, s’oferiran els salts més espectaculars amb els esportistes de BMX i scooter iniciant els seus trucs a 12 metres d’alçada.

Més de 350 esportistes procedents de 30 països diferents participaran enguany a l’Extreme Barcelona i un total de 18 artistes del grafiti exhibiran la seva obra.