Exploració urbana a Horta – Guinardó

Aquest diumenge, 5 de febrer, els i les apassionades de les caminades Barnatresc es tornaran a reunir per redescobrir el districte d’Horta – Guinardó fent esport.

El punt de sortida serà a la Plaça Salvador Riera al costat de la parada de metro de la línia 4: Guinardó – Hospital de Sant Pau. L’activitat començarà a les 9:00 hores i els i les esportistes disposaran de 4 hores per completar el recorregut urbà d’11 quilòmetres que proposa la caminada de febrer. Amb un desnivell de pujada i baixada de 275 metres, la passejada és apta per a tothom, des d’aquelles persones que busquen iniciar-se, fins les més experimentades.

Caminada Virtual 

Totes les persones que no puguin participar-hi diumenge, disposaran d’una segona oportunitat en la modalitat virtual, que estarà disponible del 6 al 19 de febrer.

Itinerari

Plaça Salvador Riera, c. Antic del Guinardó, ronda del Guinardó, c. Cartagena, av. Mare de Déu de Montserrat, pl. Nen de la Rutlla, font del Cuento, parc del Guinardó, mirador de la Lluna, c. Panorama, c. Labèrnia, c. Mühlberg, jardins Juan Ponce, mirador Joan Sales, Camí Can Móra, c. Portell, Mare de Déu del Coll, c. Santuari, c. Lorda, camí Àngels, c. Castellbisbal, c. Fastenrath, c. Arenys, Penitents, pg. Vall d’Hebron, Centre Municipal d’Esports Olímpics (control), Pas Isadora Ducan, av. Martí Codolar, pl. de la Clota, c. Coll i Alentorn, c. Cortada, parc dels Garrofers, escales de Santa Rosalia, c. Santa Rosalia, c. Ramon Rocafull, c. Llobregós, rambla Carmel, c. Pedrell, Sant Antoni de Pàdua, c. Garriga i Roca, ptg. Garrofers i pl. Salvador Riera.

 

Més informació