Gaudeix de l’estiu als centres esportius municipals

Ciutat. A Barcelona practicar esport és a l’abast de qualsevol ciutadà o ciutadana. No ho dubtis i aprofita les promocions que ofereixen els centres esportius municipals de la ciutat!

Per a moltes persones, l’estiu és sinònim de desconnexió però, per als i les esportistes, és una de les millors èpoques per seguir entrenant i per preparar proves i competicions futures. I és que a Barcelona l’esport no s’atura i sempre tens un centre esportiu municipal a prop teu!

A la ciutat, gaudim de molts espais on podem practicar esport al llarg de l’estiu, com les platges, els circuits gimnàstics a l’aire lliure, les piscines cobertes i descobertes…D’entre tota l’oferta, disposem d’una xarxa d’infraestructures esportives municipals que situen Barcelona com a model de ciutat esportiva.

El millor esport, sempre a prop teu

La ciutat disposa d’una xarxa d’instal·lacions esportives municipals distribuïdes per tot el territori que permeten a la ciutadania dur a terme tota mena d’activitats i modalitats físiques i esportives. La xarxa compta amb 41 centres esportius municipals, instal·lacions amb diferents espais esportius que permeten als usuaris i usuàries la pràctica de diverses modalitats esportives i que, la majoria, compten amb piscina (coberta o exterior), sales d’activitats dirigides, sales de fitnes, espais polivalents, i, ara també, presenten novetats com les activitats dirigides a l’aire lliure o les classes online. A més, durant aquest mes ofereixen diferents promocions que et permetran gaudir del millor esport d’una manera còmode i segura.

Aprofita les ofertes i promocions

Aquest estiu no deixis passar l’oportunitat de gaudir de les promocions esportives que ofereixen molts centres esportius municipals de la ciutat, com la matrícula gratuïta, descomptes, packs trimestrals amb preus especials, subscripcions a aplicacions de pagament, etc. Consulta en el teu centre esportiu municipal més proper tot el que té per oferir-te.

Aquest estiu no passis calor!

A més, pots deixar enrere les altes temperatures i aprofitar les diferents piscines descobertes que trobem a la ciutat. Un total de 14 piscines descobertes municipals ofereixen horaris amplis d’obertura, els set dies de la setmana.