Inscripcions obertes per la Cursa Mercè Bimbo Global Race 2024

Enguany, la prova inclou com a novetat les Cursa Familiar de la Mercè Bimbo Global Race.

25/07/2024 - 10:54 h

El 29 de setembre, en el marc de les Festes de la Mercè, els carrers de Barcelona tornaran a omplir-se de corredors i corredores preparades per celebrar, mitjançant l’esport, la festa major de la ciutat comtal.

Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes.

Amb el recorregut habitual de 10 quilòmetres, la cursa començarà a les 8.30 hores a l’Avinguda de la Reina Maria Cristina i explorarà el centre de la ciutat endinsant-se per indrets tan emblemàtics com l’Avinguda Paral·lel, el Passeig de Sant Joan o la Plaça Universitat. La participació màxima serà de 12.000 corredors/es, i la inscripció es tancarà en assolir aquesta xifra.

La Cursa 2K és una cursa adaptada que es corre al mateix temps que la cursa de 10K i està adreçada a aquelles persones, majors de 14 anys, amb discapacitat intel·lectual o amb mobilitat reduïda que, per condició física, no puguin completar una distància de 10 km.

Per primera vegada, i formant part de les curses de la Mercè Bimbo Global Race, se celebrarà la Cursa Familiar. Serà una prova adreçada a les famílies, en qualsevol format, que no puguin, per condició física i/o edat, o no vulguin córrer la cursa principal de 10K.

Les inscripcions ja estan obertes i es tancaran en assolir les 12.000 persones inscrites pel que fa a les modalitats 10K i 2K, i les 1.000 en el cas de les Cursa Familiar Mercè Bimbo Global Race.