"La Rosa i el Llibre" és el projecte guanyador del Concurs: Un Salt per a la Ciutat 2022

El concurs consisteix a dissenyar un obstacle per al CSIO Barcelona, la competició de salts eqüestres més important a escala internacional.

Aquest matí, s’ha presentat a La Pedrera l’obstacle especial que formarà part dels recorreguts del 110è Concurs de Salts Internacional. Per vuitè any consecutiu, els i les alumnes de l’escola de disseny LCI Barcelona han estat els i les encarregades de concebre i plantejar propostes diferents que representessin la cultura tradicional i els valors avantguardistes de la capital catalana.

Aquesta acció col·laborativa amb l’escola va ser impulsada per la Barcelona Equestrian Challgenge (BECH). A través del concurs, l’entitat té l’objectiu de promocionar internacionalment a la ciutat, oferint una oportunitat a les persones més joves i creatives perquè estudiïn i reinterpretin la cultura catalana d’una forma única i, a més, la mostrin al món. Enguany, d’entre tots els projectes participants, l’escollit per ocupar un espai al CSIO Barcelona 2022 ha estat “La Rosa i el Llibre”, concebut per l’Andrea Álvarez, la Cecilia Barrios i la Renata Garcés.

A l’acte de presentació han assistit les creadores de l’obstacle; l’Aleix Villatoro, Director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; David Escudé, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona i Diputat Delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona; Raimon Miret, president de la Federació Catalana d’Hípica; Emilio Zegrí, president de la Fundació RCPB; Santiago Mercè, president del CSIO Barcelona i Daniel Garcia Giró, director del CSIO Barcelona.

El CSIO Barcelona 2022 se celebrarà del 29 de setembre al 2 d’octubre a les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona. La competició acollirà un total de deu proves, d’entre les quals destaquen: el TICB – Copa MRW; la Copa de SM la Reina i, per novè any consecutiu, la gran final mundial de la Longines FEI Nations CupTM, l’esdeveniment hípic més important del món. Tanmateix, aquesta 110a edició suposa un gran repte per tots i totes les participants, ja que està un joc un passi pels Jocs Olímpics de París 2024.

Més informació