La Salomon Run Barcelona torna aquest diumenge a Montjuïc

El pròxim diumenge 14 d'abril, la muntanya de Montjuïc acollirà la Salomon Run Barcelona, un esdeveniment esportiu dirigit als i les amants del running.

..
12/04/2024 - 11:59 h

La competició ofereix tres recorreguts diferenciats: 5 quilòmetres, 10 quilòmetres i una modalitat vertical especialment exigent.

La Salomon Run Barcelona 5 quilòmetres, amb sortida i arribada a la Font Màgica de Montjuïc, s’adreça a corredors i corredores que busquen una distància més accessible. Tot i ser un recorregut més lleuger, manté l’esperit de la competició i ofereix un circuit variat per descobrir zones menys conegudes de la muntanya.

La prova de 10 quilòmetres suposa un desafiament major. El recorregut permet als i les participants explorar indrets poc habituals de la muntanya, incloent-hi pendents pronunciats, nombroses escales i punts emblemàtics. Aquesta opció ofereix una experiència única per a totes les persones participants.

La Salomon Run Vertical, exclusiva per a corredors i corredores més experimentades, posa a prova la resistència i la força física. Aquesta modalitat consisteix en pujar les escales de Montjuïc, convertint-se en el repte més exigent de la competició.

Un cop finalitzada la cursa, els i les corredores podran gaudir d’un vermut a l’espai After Run, un moment per a la celebració i la convivència amb altres participants de la prova.

La Salomon Run Barcelona es consolida com un esdeveniment que combina la passió per córrer amb el descobriment de nous racons de la ciutat. Una jornada completa dedicada a l’esport, la natura i l’oci.

Afectacions de mobilitat

La Salomon Run Barcelona generarà afectacions de mobilitat el mateix diumenge 14 d’abril entre les 7.00 i les 12.00 hores.

Més informació