L’atletisme escolar, protagonista aquest cap de setmana amb el Challenge de Cros Les Corts

La prova s'ha disputat diumenge, 23 de gener, a partir de les 10.00 hores, als jardins de la Maternitat.

Barcelona ha tornat a viure amb intensitat aquest cap de setmana l’atletisme escolar gràcies la celebració del Challenge de Cros Les Corts. La prova, organitzada pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB), amb el suport tècnic del Club Esportiu Universitari i amb la col·laboració del Districte de les Corts, s’ha celebrat als jardins de la Maternitat durant tota la matinal de diumenge, 23 de gener, entre les 10 i les 13.30 h.

Centenars d’atletes escolars han participat en un circuit adaptat a cada nivell i categoria. I és que al Challenge de Cros les Corts hi podien participar infants i joves escolaritzats i nascuts entre els anys 2004 i 2018, organitzats segons les següents categories d’Educació Infantil, Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil. El circuit i la distància de les curses variava segons la categoria, amb recorreguts de 400, 900, 1.500 i 2.200 metres i, a la finalització, s’han lliurat medalles als i les millors classificades de la jornada.

El Challenge de Cros Les Corts és la tercera cita de la 16a edició del Challenge de Cros Escolar de Barcelona, un campionat format per set proves en diferents districtes de la ciutat: Sant Martí, Sants-Montjuïc, Les Corts, L’Eixample, Ciutat Vella, Nou Barris i Sant Andreu.

Més informació