L’Extreme Barcelona torna a fer vibrar el Parc del Fòrum el 25 i 26 de setembre

Després que l’any passat l’esdeveniment es va celebrar a porta tancada, aquest 2021 torna a rebre públic de forma controlada

Els dies 25 i 26 de setembre, el Parc del Fòrum es converteix en l’escenari de l’onzena edició de l’Extreme Barcelona, una cita de referència internacional en l’àmbit dels esports d’acció. Des de 2008, cada any l’esdeveniment ha aplegat els millors atletes d’aquestes disciplines i ha atret un gran nombre d’espectadors, que no només han estat testimonis de la magnitud d’aquesta competició, sinó que també, han jugat un paper de protagonistes. Després d’una última edició a porta tancada a causa de la crisi sanitària, en què només es va poder viure l’esdeveniment a través d’streaming, aquest any el públic pot gaudir de nou de l’espectacle en viu. No obstant això, els aforaments a les diferents ubicacions són  limitats, en aplicació dels actuals protocols de prevenció.

L’Extreme Barcelona arriba en la seva 11a edició amb tres grans escenaris esportius, el Central Park, l’Street Plaza i l’Action Space Mega Ramp, on es disputen les competicions internacionals i open d’skateboarding, BMX i l’Scooter World Championship. A l’Auditori 1, el públic pot gaudir del millor espectacle esportiu en un Central Park molt complert, amb moltes variants creatives per poder utilitzar els seus mòduls. A l’Auditori 2, l’Street Plaza ofereix una gran quantitat de mòduls per a tots els gustos i estils de riders. I per últim, a la part superior de l’Auditori 1, l ’Action Space Mega Ramp ofereix  els salts més espectaculars amb els esportistes de BMX i scooter iniciant els seus trucs a 12 metres d’alçada.

L’esdeveniment té un important abast mediàtic, ja que un any més Televisió de Catalunya  s’encarrega de la cobertura televisiva amb una àmplia programació durant tot el cap de setmana. A més, també es pot seguir en streaming pel canal de Youtube d’Urban World Series. I, a banda, la multinacional IMG és la distribuïdora mundial de la retransmissió, que ofereix les grans  finals a través del seu canal EDGESport. L’Extreme també es pot  seguir per l’Olympic Channel, després del debut de l’skateboarding i el BMX com a esports olímpics a Tòquio 2021. L’Scooter World Championship  es retransmet pel canal oficial de Youtube de World Skate i les finals també es poden seguir al Canadà amb CBC Sports i a França mitjançant MCS Extreme.

El suport de l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant l’Institut Barcelona Esports com a col·laborador institucional, així com de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, són essencials perquè l’Extreme Barcelona pugui continuar sent un referent en l’àmbit internacional dels esports urbans. SevenMila Events és l’empresa organitzadora de l’esdeveniment.