Obrim les portes dels Centres Esportius Municipals

Jornada de portes obertes a tots els Centres Esportius Municipals al llarg d'aquest cap de setmana.

Barcelona té una gran xarxa d’instal·lacions esportives, entre les quals destaquen els Centres Esportius Municipals (CEM). Aquest dissabte i diumenge, 14 i 15 de maig, els 41 CEM de la ciutat han celebrat una jornada de portes obertes dirigida a tots els veïns i veïnes de Barcelona, que han pogut visitar-los de manera gratuïta. A més, molts centres han obert també les portes per a la pràctica esportiva a les instal·lacions i han ofert matrícula gratuïta durant aquest mateix cap de setmana.

D’altra banda, s’ha recomanat visitar el web de cada centre per consultar les condicions i l’horari de les instal·lacions. Tot i que no ha estat imprescindible, s’ha recomanat reservar cita prèvia per assegurar la visita.

L’esport, a l’abast de tothom

La xarxa d’equipaments esportius municipals està pensada per garantir que a la ciutat tothom pugui trobar un espai per desenvolupar activitat física d’acord amb les seves preferències o necessitats. Per aquest motiu, els equipaments esportius municipals estan oberts gairebé cada dia de l’any.

A més, l’Ajuntament, a través de la xarxa de CEM, ofereix diferents tarifes i descomptes a diferents grups de població. En total, hi ha més de dues-centes tarifes diferents i les podeu consultar directament a cada equipament, per exemple, n’hi ha per a gent gran o gent jove, per a famílies, per a famílies monoparentals, per a persones a l’atur o per a persones amb discapacitat.