Torna la campanya 'T’estiu molt' amb més de 314.000 places

Aquest 23 d’abril s'han obert les inscripcions a les activitats d’estiu i les sol·licituds per als ajuts econòmics.

Un any més, el programa d’activitats d’estiu per a infants i adolescents de la ciutat de Barcelona, ‘T’estiu molt’, torna amb més de 314.000 places i més d’un miler d’activitats de lleure, esportives, educatives i culturals per a infants d’1 a 17 anys.

Des de propostes esportives com el Campus Olímpia, passant per propostes educatives, culturals, tecnològiques, artístiques i escèniques, el ventall d’activitats és infinit, i totes estan adaptades als i les menors amb discapacitat.

Hi ha propostes com els bressols d’estiu, per a infants d’1 a 3 anys, campaments rutes, casals d’estius, tallers d’arts plàstiques i activitats en família. Enguany la campanya també s’obrirà als i les refugiades ucraïneses, per tal de facilitar la seva integració.

La data d’inici de les inscripcions va ser el 23 d’abril i les activitats començaran el 23 de juny. Com a novetat per adaptar-se a la nova data d’inici del curs escolar, totes les activitats acabaran, a tot tardar, el 4 de setembre.

Ajudes per a famílies en situació de vulnerabilitat

Enguany, la dotació per cobrir les beques de les famílies amb pocs ingressos rondarà els 4 milions d’euros i quedarà fixada segons la demanda que hi hagi. Com sempre, es becarà un màxim d’una activitat per infant i amb el barem que correspongui a les famílies que ho sol·licitin i estiguin empadronades al municipi de Barcelona.

El termini de sol·licituds restarà obert del 23 d’abril fins al 23 de maig, i com a novetat d’aquest any, la sol·licitud de la beca es farà com un tràmit telemàtic a través de l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT).