La Vueling Cursa Bombers Barcelona és un èxit total!

Més d'11.000 corredors/es han participat a la cursa aquest diumenge 24 d'octubre.

Aquest diumenge 24 d’octubre s’ha celebrat la Vueling Cursa Bombers Barcelona 2021. El cinquè tinent d’alcaldia, Albert Batlle, i el regidor d’Esports, David Escudé, han fet el tret de sortida de la prova a les 9.00 hores del matí. La 22a edició de la cursa ha comptat amb més d’11.000 participants que han tornat a gaudir de l’esport a la ciutat.

Abdesamad Oukhelfen i Meritxell Soler, campions de la cursa

En categoria masculina, el reusenc Abdesamad Oukhelfen s’ha imposat amb un registre espectacular de 28 minuts i 19 segons ens els 10 quilòmetres de recorregut. En segona posició s’ha classificat el corredor Víctor Ortiz-Rivera amb un registre de 29 minuts i 18 segons. Finalment, la tercera plaça ha estat per Adam Maijó, amb un temps de 29 minuts i 19 segons.

En categoria femenina, el triomf ha estat per la corredora Meritxell Soler, que ha creuat la línia de meta amb un temps de 33 minuts i 33 segons. L’han acompanyat en les places de podi Cristina Silva amb un registre de 34 minuts i 4 segons, i Bàrbara Ramon, amb un temps de 34 minuts i 44 segons.

Daniel Alvarez i Gemma Font, els primers bombers

La Cursa de Bombers de Barcelona també ha comptat amb la participació de més de 300 bombers i bomberes. El primer d’ells en creuar la línia de meta ha sigut Daniel Alvarez, amb un temps espectacular de 30 minuts i 30 segons. Per la seva banda, la primera bombera ha estat Gemma Font, amb un temps de 42 minuts i 40 segons.

Enguany, la prova ha mantingut el recorregut tradicional pels carrers més destacats de la ciutat. A diferència de les edicions anteriors, els corredors/es han estat dividits en tres calaixos de 3.500 persones aproximadament amb tres horaris de sortida diferents a les 9.00 hores, 9.06h i 9.12h. Prèviament, s’ha donat un primer tret de sortida simbòlic a les 8.50 per l’equip de bombers i bomberes format per més de 300 membres.

 

 

Més informació