Tres dies de TICB de Goalball

El 3r Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Goalball se celebrarà del 2 al 4 de desembre al Complex Esportiu de la Delegació Territorial Once-Catalunya.

La competició, organitzada per la Federació Catalana d’Esports per a Cecs amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, estarà composta per dues categories: masculina i femenina. La primera estarà formada per les seleccions de Catalunya, França, República Txeca i el Brasil, en canvi, la segona comptarà amb equips procedents de Polònia, el Brasil, Lió i Catalunya. Seguit el format de tothom contra tothom, durant els dies 2 i 3 de desembre es decidiran les seleccions que disputaran la gran final de diumenge 4.

En relació amb l’arbitratge, el Trofeu disposarà de la presència internacional de sis professionals de Jordània, el Regne Unit, Alemanya, Romania i Catalunya.

Com a novetat, el 3r TICB de Goalball de la ciutat podrà seguir-se en directe a través del web d’Esport+ i el seu canal de Youtube.

Sobre el Goalball

És un esport inclusiu creat per a persones amb discapacitat visual, on les línies de joc i la pilota estan marcades en relleu per facilitar l’orientació a través del tacte. En aquest sentit, la capacitat auditiva també és clau per poder detectar la trajectòria de la pilota i la posició de tothom a l’espai. La porteria fa d’amplada 9 metres i compren tota la línia de fons, els i les jugadores han de col·laborar per aconseguir marcar un gol, o bé parar-lo.