Programa en horari escolar

El programa en horari escolar que promou l'Institut Barcelona Esports s'anomena "L'Escola fa esport a la ciutat". Amb aquest programa, es fomenta la promoció esportiva que apropa propostes específiques d’activitat física i esport als centres educatius de la ciutat de Barcelona en horari escolar i està dirigit a tot l’alumnat d’educació infantil, primària i secundària.

Com participar?

El professorat s’ha d’inscriure mitjançant el web del Programa d’Activitats Escolars (PAE) impulsat des del Consell de Coordinació Pedagògica de l’Ajuntament de Barcelona.

Què ofereix?

  • Ensenyament: formació teòrica i pràctica del professorat  impartida per tècnics esportius especialitzats i accés als materials didàctics pertinents per a treballar cadascun dels continguts.
  • Material esportiu de préstec: servei al professorat inscrit que posa a l’abast l’equipament específic per recolzar la pràctica de cadascuna de les propostes o disciplines.
  • Treball amb l’alumnat: sessions específiques de pràctica al centre educatiu o a la instal·lació esportiva, amb el professorat d’educació física i, en ocasions, amb tècnics  especialitzats.
  • Activitat final: trobada de cada modalitat esportiva a l’escola, en una instal·lació o en un espai públic de la ciutat, habitualment compartida amb alumnat d’altres centres.

Llegir menys