Barcelona presenta l’obstacle hípic “Castellers” que formarà part del CSIO Barcelona 2021

El projecte “Castellers”, de l’autor Pietro Locatelli, ha estat el guanyador del VI Concurs de Disseny 'Un salt per a la ciutat'.

Aquest dimecres, la Plaça Sant Miquel de Barcelona, ha estat l’escenari de la presentació oficial de l’obstacle guanyador de la VI Edició del Concurs Un Salt per a la Ciutat, que consisteix a dissenyar un obstacle per al concurs de salts amb més prestigi a nivell mundial: el CSIO Barcelona.

L’acte ha comptat amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament, David Escudé, que ha declarat: “Agraeixo els llaços amb la ciutat de Barcelona que s’hi poden veure reflectits en l’obstacle. Té tot el sentit del món fer la presentació de l’obstacle guanyador ‘Castellers’ a la plaça Sant Miquel, una plaça molt castellera i amb molta història”.

L’obstacle ha estat construït a la fusteria de Reial Club de Polo de Barcelona, i està inspirat en “Els Castells”, Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Com a guanyador del concurs, formarà part dels diferents recorreguts de la 109a edició del CSIO Barcelona, ​​l’esdeveniment esportiu internacional més antic d’Espanya, que tindrà lloc de l’1 al 3 d’octubre a les instal·lacions del RC de Polo de Barcelona.

109è Concurs de Salts Internacional

Per vuitè any consecutiu, el CSIO Barcelona acollirà la gran final mundial de la Longines FEI Jumping Nations Cup. Les tres jornades estaran formades per sis competicions – dues diàries – on es comptarà amb la participació de les amazones i genets més destacats del panorama eqüestre internacional. Tres proves seran de caràcter individual, mentre que les tres restants formen part de la Final de la Copa de Nacions. A més, aquesta edició comptarà amb la participació dels campions olímpics.