Mou-te i menja bé!

Aquest 4 de novembre, a les 18.00 hores, ha tingut lloc la presentació de llibret d’alimentació saludable ‘Mou-te i menja bé!’ al Museu Olímpic i de l’Esport.

La pràctica d’activitat física i una alimentació saludable són aspectes essencials que cal tenir molt presents en la pràctica esportiva en edat escolar. Per aquest motiu, l’Institut Barcelona Esports, conjuntament amb l’Agència de Salut Pública de Catalunya, ha presentat Mou-te i menja bé!, una guia amb 20 preguntes freqüents, amb les respostes pertinents, sobre la importància de mantenir una alimentació saludable i una bona hidratació durant la pràctica física i esportiva en la infància i l’adolescència.

La guia, orientada al personal professional de l’activitat física que està a càrrec dels infants i joves durant les activitats en horari no lectiu, dona resposta a preguntes freqüents relacionades amb la seva alimentació. Tanmateix, disposa d’informació contrastada i un seguit de consells que cal tenir molt en compte per tal de donar-ne una bona resposta així com desmuntar certs mites sobre l’alimentació.

No et quedis amb cap dubte!

El document, que ofereix un recurs àgil, visual i amb informació contrastada per professionals del sector, consta de tres blocs i uns recursos d’interès amb diferents articles relacionats amb l’esport i una bona alimentació saludable. Pel que fa als blocs, que estan repartits amb els temes d’alimentació i esport, hàbits alimentaris i els aliments, donen resposta als dubtes i necessitats vinculats amb aquestes temàtiques. A més, ajuden a donar una resposta de gran valor als infants, adolescents i les seves famílies per tal de gaudir d’una bona salut i d’una bona practica física i esportiva.

Més informació