Redisseny integral de la web Dones i Esport

L’Institut Barcelona Esports aposta per una renovació completa de tota la comunicació digital adreçada a la visibilització, promoció i foment del teixit esportiu femení de Barcelona.

Per una banda, amb l’objectiu d’esdevenir un espai de referència municipal en quant a l’oferta ciutadana d’informació veraç entorn les últimes novetats i tendències del sector esportiu femení; la web de Dones i Esport s’ha reconceptualitzat completament a nivell de contingut i compta amb un nou disseny.

La nova web incorpora una secció de notícies com a mecanisme per visibilitzar la tasca de les dones en l’esport, un apartat dedicat al Premi Dona i Esport, un espai de Recursos amb tota una sèrie de documents sobre gènere vàlids a títol personal i per entitats i una pàgina amb el Manifest de Defensa i Igualtat de Gènere a l’Esport sobre la no discriminació per raó de gènere en els esdeveniments esportius, acompanyada amb el formulari pertinent per adherir-se.

Tanmateix, d’acord amb aquesta transformació i narrativa, el Quadern Dones i Esport també ha estat renovat i, a més, s’ha augmentat la seva periodicitat d’anual a bianual. La resta de novetats inclouen: una secció amb les notícies vinculades a l’esport femení més rellevants dels últims sis mesos, així com formacions, projectes, campanyes; una dedicada al Premi Dona i Esport i un apartat amb un article divulgatiu especialment redactat per professionals del sector.

Més informació