Entrenaments per a professionals: contemporani amb Rober Gómez

De desembre a febrer, Rober Gómez guia els entrenaments de contemporani per a professionals a La Caldera Les Corts els dimarts i dijous de 9.30 h a 11 h, amb sessions basades en la improvisació guiada, amb un ventall d'informació i direccions de moviment molt ampli i creatiu. Es farà un treball molt físic, cadascú escull la intensitat i qualitat amb la qual vol afrontar les propostes. S'analitzarà i observarà l'anatomia del cos en moviment. Quina és la porta d'entrada al cos? Cada dia des de zero i cada dia amb un cos diferent. Un cos que pensa i un cap que intueix. Es fomentarà l'ús de tots els coneixements tècnics de moviment i de consciència corporal de cada persona, com a excusa per escalfar, obrir, preparar i entrenar el cos. Preparar el ballarí/intèrpret en cos/espai/ment. La idea és acabar amb el cos i els sentits desperts per poder afrontar qualsevol tipus d'assaig i material coreogràfic.

 

Rober Gómez és graduat a l'Institut del Teatre i de la Dansa el 2005. Ha treballat amb companyies com It Dansa, Bonachela Company, Galili Dance, Gelabert-Azzopardi, Staatstheater Oldenburg, Staatstheater Mainz, Cooperativa Maura Morales, Club Guy & Roni, La Veronal, Sol Picó i també amb Eulàlia Bergadà i Ariadna Montfort (Premis de Dansa Institut del Teatre 2015/2016), entre altres. Com a repetidor ha treballat en la reposició de peces de Guy Weizman a la companyia Ballet Konzert Bern, i a l'Escola Superior d'Arts (AHK) d'Amsterdam. També s'ha format en Ashtanga Ioga i la seva pedagogia. Actualment imparteix classes de dansa i tallers a Barcelona, a centres com Nunart, Area espai de Dansa i Creació i ara a la Caldera. És membre i fundador d'Hotel Col.lectiu Escènic.

c/Eugeni d'Ors, 12
08028 Barcelona

Metro: L3 les corts
Bus: 59 , H8, 70, 75, L12, V3
Bicing: 202, 200, 199

Dimarts i dijous, del 3 de desembre de 2019 al 6 de febrer de 2020, de 9.30 a 11.00 h. (Se seguirà el calendari escolar de vacances)

Socis i sòcies de l’APdC, l’APCC i La Caldera: vals de 5 sessions, 25 € i la classe solta, 6 €.

No associats: vals de 5 classes a 45 € i la classe solta, 10 €.

Carnet anual disponible per a socis i sòcies de l’APdC, l’APCC i La Caldera que tinguin intenció d’assistir habitualment a les sessions de clàssic i/o contemporani. Més informació, aquí.

 

Per a professionals de la dansa i pràctiques artístiques al voltant del cos i el moviment.

Organitza: APdC - La Caldera