Sporá Prógrama_Amanda Piña

Sporá Prógrama neix amb l’objectiu d’impulsar la circulació de pràctiques, eines i metodologies en el context local. Es conviden creadores i creadors a generar un encontre per compartir els seus interessos i el moment actual de la seva recerca.

 

L’artista i gestora cultural mexicana-xilena resident a Àustria, Amanda Piña, proposa un laboratori emmarcat en un context de postpandèmia que pretén una entesa i una experiència del cos com a lloc terra, relacional en múltiples escales, d'allò micro a allò macro. Un cos que és part d’altres cossos i que, al seu torn, està conformat per altres cossos.

 

En aquest laboratori es compartiran pràctiques rellevants a la creació i investigació de l’obra Danses Cimàtiques, obra en procés, la pre-estrena de la qual tindrà lloc a La Caldera el 22 i 23 de juliol en el marc del Festival Grec 2020.

c/Eugeni d'Ors, 12
08028 Barcelona

Metro: L3 les corts
Bus: 59 , H8, 70, 75, L12, V3
Bicing: 202, 200, 199

Del dilluns 13 al divendres 17 de juliol de 2020, de 10 a 14 h

35 €

Inscripcions i consultes: aula@lacaldera.info

Ballarins/es, coreògrafs/es i artistes d'altres disciplines i persones actives en altres àmbits, que estimin el moviment i tinguin experiència en danses (qualsevol tipus de dansa) i pràctiques somàtiques en general

Organitza: La Caldera