EL VIVER

01 de setembre de 2021 to 19 de setembre de 2021

Si formes part d’una companyia de teatre o flamenc emergent, el Centre Cívic Besòs t’ofereix diferents recursos per fer créixer el teu projecte. Les candidatures es poden presentar fins al 19 de setembre.

La residència El Viver forma part del programa de suport a la creació del Centre Cívic Besòs i té com a objectiu donar visibilitat als i les artistes i col·lectius escènics emergents.

Actualment, El Viver està dividit en dues línies de programació: una, dedicada al flamenc i l’altra, al clown i al teatre de carrer.

L’objectiu de la convocatòria és oferir una sèrie de recursos a projectes en procés de maduració per tal d’afavorir la seva evolució i desenvolupament: cessió d’espais, suport tècnic, assessorament artístic amb diversos professionals del món de les arts escèniques, difusió de l’espectacle, sessió fotogràfica i suport en la producció. 

També ofereix la possibilitat de generar contextos adequats per compartir els processos de creació i obrir-los a mirades externes a diferents nivells d’exposició: des de grups reduïts a públic general.

Contraprestació de la companyia

El projecte de suport a la Creació funciona a partir de l’intercanvi.

El Centre Cívic i l’artista pactaran una contraprestació adequada al servei ofert. Aquest intercanvi pot anar des de la presentació de l’espectacle al Centre Cívic, com a la realització d’un taller, participació a algun acte del Centre...

Una vegada s’hagi seleccionat a l’artista o col·lectiu que realitzarà la residència artística, es farà una reunió amb el personal del Centre per tal de pactar la contraprestació.

Altres residències relacionades