Residència de tancament de projecte

18 de maig de 2021 to 30 de setembre de 2021

Els processos són llargs, i arriba un moment en què necessiten definir un disseny d’il·luminació i tenir temps per poder acabar de crear, provar, experimentar i plasmar l’espectacle. Abans de l’estrena, és necessari retocar els últims detalls i poder mostrar al públic l’espectacle quasi finalitzat.
És un bon moment per compartir el treball artístic amb la comunitat educativa, compartir amb els estudiants de l’ESO com és el treball dins del circ, com plasmar idees mitjançant el cos i la tècnica, explicar el procés creatiu i poder vincular la proposta artística amb la proposta pedagògica de l’escola: per això l'Ateneu Popular 9 Barris vehicula dues trobades remunerades amb l’Institut Escola Antaviana (projecte emmarcat dins de Caixa d'Eines de Pla de Barris). 

 

Aquesta convocatòria està pensada per projectes en les seves darreres fases i que necessiten treballar en la seva il·luminació i mostrar-ho per trobar estrena o actuacions.

 

L'Ateneu Popular 9 Barris ofereix a companyies i projectes:

  • El teatre amb tota la seva infraestructura.
  • Dues setmanes de residència: una setmana de creació artística + una setmana de residència tècnica amb els tècnics/es de l'Ateneu + mostra oberta al teatre de l’Ateneu al divendres (format a decidir conjuntament) 
  • Suport econòmic segon pressupost
  • Dues trobades amb alumnes de l’ESO (remunerat a part).

Altres residències relacionades