Bon dia Barcelona, la vessant familiar del festival Bona Nit Barcelona

A l’espai pícnic del Poble Espanyol, el dissabte 19 de juliol es celebrarà durant el dia la vessant familiar del festival Bona Nit, Bon dia Barcelona. L’objectiu és oferir un espai de música amb taller i jocs perquè tota la família pugui gaudir-ne.

El festival, nomenat el més sostenible d’Espanya al 2013 per l’organització internacional A Greener Festival, ofereix una programació on la música serà la protagonista juntament amb tallers de reciclatge, una exposició d’art reciclat, zona de jocs, tallers de cuina infantil, i una zona de pícnic a l’ombra que acollirà restaurants vegetarians i vegans, i estands de marques compromeses amb el respecte al medi ambient.

La programació musical està pensada i dissenyada per fer ballar al públic de totes les edats amb els joveníssims La tropa Sònica, la poderosa veu de Laia Vehí, el directe de Ramon Mirabet, el trio barceloní Boom Ukelele Project i els seus instruments fets amb palets reciclats, els misteriosos Los Tiki Phantoms o la màgia d’El Mago KoKo.

El preu de l’entrada és de 12 € i menors de 12 anys gratis.