El Culturista: agenda de Barcelona per a famílies amb infants

El Culturista és una nova revista i agenda cultural per a famílies de Barcelona amb infants de fins a 10 anys. De caire bimestral, impresa en paper i gratuïta, ofereix des de ressenyes de llibres, discs, DVD, etc. fins a propostes culturals per fer (obres de teatre, exposicions, concerts...), a més a més de seccions de tendències, entrevistes, recomanacions de rutes o locals i idees per fer treballs manuals en família.

El seu objectiu és facilitar, seleccionar i classificar les activitats que ofereix Barcelona presentades en un format pràctic i atractiu. L’edició en paper es pot trobar a més de 120 punts de distribució, entre biblioteques, llibreries, entitats culturals i locals afins al públic familiar.

La revista també té un format digital que es pot descarregar des de la seva web, un espai que s’actualitza diàriament per oferir-ne la graella d’activitats, tallers i espectacles que proposa la ciutat per a aquest públic. Altrament, des d’aquesta web, és possible la inscripció a un butlletí d’informació mensual. Aquest vessant digital es complementa amb la presència a Facebook, a Instagram i a Twitter, amb actualitzacions prou freqüents.

L’equip d’El Culturista està format per professionals dedicats a l'edició, el disseny, el periodisme, la fotografia, la programació, pares, mares i tot tipus de gent relacionada amb el món de la cultura. A la direcció es troben la Marta Andreu i la Laia Falcón.