"Barcelona Night Tour Bus" Ruta nocturna d'estiu

Enrere

Horaris

El Barcelona Bus Turístic , operat per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) en associació amb Turisme de Barcelona, torna en la seva versió de nits estivals i, per quinzè any, proposa un itinerari nocturn pels llocs més emblemàtics de la ciutat.

El bus, de dos pisos descobert, fa un recorregut per punts de més interès de la capital catalana (la Casa Batlló, la Pedrera, el Recinte Modernista Sant Pau, la Sagrada Família, la torre Glòries, el monument a Colom, Arc del Triomf, entre d’altres) mostrant la perspectiva nocturna, plena de façanes il·luminades i allunyada del bullici de l’activitat laboral i comercial del dia.

De fet, Barcelona és una de les poques ciutats europees que disposen d’un servei de transport turístic nocturn. El Barcelona Night Tour realitzarà una sortida amb visites guiades cada nit (a les 21.30 hores), des de la parada de plaça Catalunya, entre el 3 de juny i el 15 de setembre .

L’atenció és totalment personalitzada i en tres idiomes (català, castellà i anglès) i destaca per ser l’únic bus turístic en què els guies són informadors oficials de Turisme de Barcelona.

Per comprar les entrades es recomana fer-ho amb certa antelació (atenent l’èxit d’altres anys) a la pàgina web de l’ Hola Barcelona , a les oficines de Turisme de Barcelona i a tickets.visitbarcelona.com .

Sortida i final plaça Catalunya

Adreça:
Plaça de Catalunya, 1
:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Sortida i final plaça Catalunya
Quan
Des de 03/06/2024 al 15/09/2024

You may also be interested in...