Espectacle “28 i mig”, a càrrec de "La Perla 29"

Enrere

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Grec.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Música, teatre, literatura, vida i cinema es confonen en un muntatge amb una força lírica immensa que recrea els universos de Fellini, Ettore Scola o Pasolini, a més moments estel·lars del teatre. Aquest és un dels primers espectacles de creació de la companyia que dirigeix Oriol Broggi, actor i director nascut el 1971, que va dirigir el Centre Dramàtic del Vallès del 2003 al 2007, i que el 2002 va crear La Perla 29, un centre d’arts escèniques amb el qual ha donat vida al Teatre La Biblioteca.

Una producció de La Perla 29.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Cultura i Esports i l’Institut Ramon Llull.

Idea, direcció i espai: Oriol Broggi. Treball de text i adaptació: Jeroni Rubió, Oriol Broggi. Interpretació: Laura Aubert Blanch, Guillem Balart, Xavier Boada, Màrcia Cisteró, Enrico Ianniello, Blai Juanet Sanagustin, Clara Segura Crespo, Montse Vellvehí, Joan Garriga, Marià Roch, Marc Serra, un cavall. Música original: Joan Garriga. Producció: La Perla 29. Agraïments: Focus, Jaume Viñas, Carles Segura, Marco Ruggero, Dagoll Dagom, Teatre Lliure, Sala Beckett, Anna Castells, Ariadna Carreras.

Adreça:
Pg Santa Madrona, 36
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
Quan
Des de 11/07/2022 al 12/07/2022

Phone number

Informació:
933161000

You may also be interested in...