Espectacle “Aspecte global d’una qüestió”, a càrrec d’”ATRESBANDES”

Enrere

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Espai Lliure.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

La vida no està feta només de grans esdeveniments. De fet, vivim entre les coses quotidianes, les que sembla que no tenen una importància especial ni cap qualitat que mereixi la nostra atenció. Però sobre aquest mapa de situacions quotidianes reconeixibles sobrevolen els grans esdeveniments, de vegades elements tràgics que tenen la llavor o que influeixen i interactuen amb aquesta realitat quotidiana, amb aquells fets que l’escriptor francès Georges Perec descrivia com a “infraordinaris”.

Quina deu ser la relació entre les coses quotidianes i els grans esdeveniments, entre les coses minúscules i les que són èpiques? Us convida a pensar-hi una companyia que us proposa projectar una mirada nova sobre la realitat.

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona, el Festival de Otoño de Madrid, Cielo Drive S.L. i ATRESBANDES.

Creació: ATRESBANDES (Mònica Almirall, Miquel Segovia, Albert Pérez Hidalgo), Dramatúrgia: Albert Boronat, Interpretació: Mònica Almirall, Miquel Segovia, Albert Pérez Hidalgo, Mariona Naudín, Nicolás Carbajal, Disseny de la il·luminació: Ana Rovira, Espai escènic: Pau Masaló Llorà, Espai sonor: Miquel Segovia, Vestuari: Adriana Parra, Producció: Imma Bové, Atresbandes, Alumne en pràctiques: David Borotau Imatge: ATRESBANDES.

Teatre Lliure - Sala Espai Lliure

Adreça:
Pl Margarida Xirgu, 1
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Teatre Lliure - Sala Espai Lliure
Quan
Des de 10/07/2022 al 12/07/2022

Phone number

Tel.:
932892770
Fax:
934243453

You may also be interested in...