Espectacle “Bajau”, a càrrec de la companyia “Ponten Pie”

Enrere

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Pina Bausch.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Espectacle recomanat per a espectadors i espectadores a partir de 3 anys.

Els badjao o bajau són un poble singular que fa generacions que viu del mar. Estan especialment acostumats a submergir-se a molta profunditat i, per tant, necessiten fer un ús intensiu dels glòbuls vermells, que acumulen l’oxigen. És per això que se’ls ha desenvolupat extraordinàriament un òrgan que sembla que té a veure amb aquesta acumulació de glòbuls vermells: la melsa. Bajau és, també, el nom del nou espectacle que proposa la companyia Ponten Pie i que ens recorda que vivim en l’aigua, o en un medi líquid, des que la primera de les nostres cèl·lules es divideix i fins al moment en què naixem. No seria més normal que visquéssim permanentment dins de l’aigua? S’ho pregunten els dos germans que protagonitzen aquesta història, en la qual l’aigua té el màxim protagonisme.

Una producció de Ponten Pie.

Amb la col·laboració de LaSala de Sabadell, el festival Temporada Alta, el festival elPetit, l’ICEC i Ajuntament de Sant Feliu de Codines.

Idea original, concepció, escenografia i direcció: Sergi Ots, Creació: Sergi Ots, Mariona Moya, Disseny de l’escenografia: Sergi Ots, Mariona Moya, Vestuari: Marcel Bofill, Nahoko Mahesima, Música: Joel Condal, Marcel Fabregat (Eslàstica), Construcció de l’escenografia i pintura: Carles Piera, Construcció de làmpades i utillatge: Jordi Dorado, Tècnic, sistema i artefactes d’aigua: Pau Segalés, Il·luminació: Ponten Pie, Interpretació: Natàlia Méndez, Borja Nieto, Producció: Ponten Pie, Gestió: La Destil·leria, Distribució: Ana Sala - Ikebanah Artes Escénicas, Agraïments: a les nostres famílies, a la Companyia Estampades i a Isaac Lucas, Jaume Grau, La Fura dels Baus, Adrià Pinar, Clàudia Saez, Víctor Peralta, Eduard Tàpia Fotografia: Aniol Resclosa.

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Pina Bausch

Adreça:
Lleida, 59
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Pina Bausch
Quan
Des de 09/07/2022 al 10/07/2022

Phone number

Tel.:
934261875
Fax:
934260106

You may also be interested in...