Espectacle “Barbados, etcètera”, de Pablo Remón

Enrere

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Espai Lliure.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

En el teatre anglosaxó és habitual portar a escena, de manera conjunta, obres breus que toquen un mateix tema o tenen algun punt en comú. En aquesta línia s’inscriu Barbados, etcétera, un muntatge amb només una actriu i un actor, una parella protagonista que compareix davant del públic en un espai buit. Són actors o personatges? No hi ha cap trama concreta per explicar: només paraules que dibuixen situacions, perfilen personatges i suggereixen unes històries que prenen forma en l’autèntic escenari de la representació: la ment del públic.

Una producció de La_Abducción i Teatro Kamikaze.

Aquesta obra neix d’un procés conjunt d’assajos de La_Abducción en el qual van participar, a més dels actors i actrius de l’obra, Ana Alonso i Francisco Reyes.

Text i direcció: Pablo Remón, Interpretació: Fernanda Orazi, Emilio Tomé, Ajudantia de direcció: Raquel Alarcón, Il·luminació i so: David Benito, Óscar G. Villegas, Producció: Silvia Herreros de Tejada, Pablo Ramos Escola, Escenografia i vestuari: La_Abducción, Fotografia: Vanessa Rábade, Disseny del cartell: Dani Sanchis, Disseny gràfic: Dani Sanchis, Patricia Portela Fotografia: Vicente A. Jiménez, Vanessa Rábade.

Teatre Lliure - Sala Espai Lliure

Adreça:
Pl Margarida Xirgu, 1
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Teatre Lliure - Sala Espai Lliure
Quan
Des de 17/07/2022 al 18/07/2022

Phone number

Tel.:
932892770
Fax:
934243453

You may also be interested in...