Espectacle “Després de tot”, a càrrec de la companyia “PSiRC”

Enrere

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Ovidi Montllor.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Què és la marginalitat i com la considerem des dels punts de vista social, polític o filosòfic? Com la veuen els membres de la societat que han escapat al temut “fracàs”? Potser és una manera, dura i crua, però també plena de poesia, de parlar de la manera més eloqüent sobre la societat en la qual vivim i sobre la humanitat de la qual, tant si volem com si no, formem part. No, això no és cap espectacle amb missatge social sinó una proposta de circ que es pregunta per la por o l’aversió que ens causa el que considerem marginal, però també per l’atracció o, fins i tot, la veneració que ens genera.

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona; PSiRC; La Grainerie, fabrique des arts du cirque et de l’itinérance; Nilak, circ teatre itinerant, i Fira Trapezi Reus.

Direcció: Rolando San Martín, Interpretació: Benet Jofre, Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Anna Pascual, Dramatúrgia: Benet Jofre, Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Anna Pascual, Rolando San Martín, Acompanyament artístic i acrobàtic: Pau Portabella Fotografia: Francis Rodor.

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Ovidi Montllor

Adreça:
Pl Margarida Xirgu, 1
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Ovidi Montllor
Quan
Des de 21/07/2022 al 22/07/2022

Phone number

Tel.:
934261875