Espectacle en família 'Una poma, un pomer'

Enrere

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cultural Albareda.
Inscripcions a:
Centre Cultural Albareda.

Llibretes obertes, llibretes tancades, algunes d´apilades, altres de desplegades i totes plenes de sorpreses. Llibretes esbossades que inventen paisatges i expliquen històries. Llibretes que són pomers i que dibuixen un camp d´arbres plens de fruites, grans i petites, a les quals algú està a punt de donar una queixalada. I entre les fulles dels pomers, entre les fulles de les llibretes, es passegen cargols, ocells i papallones i també l´Aran i el seu gos. Personatges fets de paper i cartró per explicar una història tan antiga com la vida, malgrat que el fum de les ciutats ens l´està fent oblidar: la de la llavor que cau a terra i arrela, dona fulles i creix, i ens regala fruits que, un altre cop, ompliran el camp de llavors.

Aquesta història, petita però enorme, ens arribarà a través del petit teatre fet de llibretes, cartró i paper dibuixats; però també de cançons de sempre que continuen sent cantades pels més petits, cançons com ara Sol, solet; Plou i fa sol; Pedra, pedreta; Cinc pometes té el pomer o Dintre d´una poma; interpretades amb un acordió diacrític i cantades amb una veu tan dolça com les pomes del pomer.

Una poma, un pomer és la proposta de la companyia De_Paper, que van fundar el 2014 el Joan Alfred Mengual, artista visual i titellaire, i la Núria Lozano, música, i que es va estrenar aquell mateix any amb una proposta de stop-motion (Les festes de Nadal), en la qual ja treballaven a partir de teatres de paper, titelles, ombres, dibuix i música. Dins la panxa del llop (2015) va ser el seu primer espectacle.

Produccio: De_paper. Direcció: Eudald Ferré. Músics i titellaires: Núria Lozano i J. A. Mengual. Disseny i creació audiovisual: De_paper. Il·lustracions, escenografies i titelles: J.A. Mengual. Disseny de llum, so i edició de vídeo: Oriol Rafí i Cesc Puig.

Centre Cultural Albareda

Adreça:
C Albareda, 22*24
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Centre Cultural Albareda
Quan
Des de 26/02/2021 al 26/02/2021

Phone number

Tel.:
934 433 719
Tèlefon de reserves:
934 433 719

Website

Web inscripcions:
https://albareda.inscripcionscc.com

You may also be interested in...