Espectacle “Gardien Party”, a càrrec de la companyia “Zirlib” (Valérie Mréjen i Mohamed El Khatib)

Enrere

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu Nacional d'Art de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

“On és el lavabo?” Aquesta pregunta, tan allunyada de l’atmosfera d’espiritualitat que ens agrada atribuir a l’art, és la que més responen els i les vigilants dels museus de mig món. La seva feina és mirar sense atraure l’atenció, estar pendents del que toquem i el que no, de les bosses que duem i, ocasionalment, d’indicar-nos en quina sala hi ha un Matisse. Com fan front a l’avorriment quan les sales són buides i voldrien poder dormir dempeus? Què en pensen del públic que els envolta i quina experiència estètica tenen vivint envoltats i envoltades d’unes obres d’art que han de veure sense descans durant tota la jornada laboral? Homes i dones vigilants de museus de diverses ciutats del món eclipsen per una estona les obres d’art de les quals tenen cura i es converteixen en protagonistes d’una performance artística, íntima i propera.

Una producció de Zirlib.

En coproducció amb Les Spectacles-Vivants, Centre Pompidou; Théâtre de la Ville, París; Festival d’Automne de París; Malraux, Scène Nationale Chambéry Savoie; TNB, Théâtre National de Bretagne; Théâtre Garonne, Scène Européenne; Grand T, Théâtre de Loire-Atlantique; Tandem Douai-Arras, Scène Nationale, i Théâtre de Choisy-le-Roi, amb la cooperació de Panthea.

Amb el suport del festival Actoral et Montévidéo, el Théâtre Vidy-Lausanne i el Cnap - Centre National des Arts Plastiques.

Amb el suport de la Fondation d’Entreprise Hermès en el marc del programa New Settings, i de l’Institut Français en el marc del programa Théâtre Export.

Amb la participació dels museus i centres d’art Museum Moderner Kunst Stiftung Ludwig Wien (MUMOK) de Viena; Centre Pompidou de París; Museum of Modern Art (MoMA) de Nova York; MUDO - Musée de l’Oise de Beauvais; Moderna Museet - Museum of Modern Art d’Estocolm; Museu Hermitage de Sant Petersburg, i Musée des Beaux-Arts d’Orleans.

Zirlib està finançat per la Regió Centre-Vall del Loira, el Ministeri de Cultura – DRAC Centre-Val de Loire, i la ciutat d’Orleans.

Concepció i realització: Mohamed El Khatib, Valérie Mréjen Amb: Nathalie Conio Vavilova, Boney Fields, Carolina Hindsjö, Seung Hee Kim, Jean-Claude Oudoul, Jean-Paul Sidolle Escenografia: Frédéric Hocké, Louise Sari Assistència en el projecte: Vassia Chavaroche Col·laboració lingüística: Marianne Segol, Iris Raffetseder, Ludmila Anisimova Producció: Arnaud Léger, Zacharie Dutertre Producció de Zirlib: Sylvia Courty Administració de Zirlib: Alice Le Diouron Fotografia: Yohanne Lamoulère - Tendance Floue.

Museu Nacional d'Art de Catalunya

Adreça:
C Mirador Palau Nacional, 6*10
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Museu Nacional d'Art de Catalunya
Quan
Des de 05/07/2022 al 06/07/2022

Phone number

Informació:
936220376
Tel.:
936220360
Tel.:
936220375
Fax:
936220374

You may also be interested in...