Espectacle “Grandissima Illusione”, de Cris Blanco

Enrere

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre CCCB.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

“Hola, soc la Cris Blanco. Avui és 12 de març de 2022 i escric aquest text des de casa de la mare, on vaig créixer, veient per la finestra el meu col·le, el Bravo Murillo, en el qual em vaig passar vuit anys. A la tele diuen que ahir va fer dos anys que es va declarar la pandèmia. Així que fa dos anys que vaig començar a pensar en aquesta obra de teatre (bé, no sé si és aquesta obra la que veureu...). Vaig començar a pensar en una obra molt gran, Grandissima Illusione es deia. Amb amb un cos de ball, un cor en directe... Era una obra de gran format, amb grans escenografies reciclades de grans produccions del Teatre Nacional de Catalunya).

Al meu cap hi ha l’obra amb la Marquesa del segle XVI, la Juglara, l’Astròleg Cubà, el Tècnic Maquinista, Les Extres, el Cor Grec, l’Expert Teatral, el Text... Passava això de l’eclipsi, això dels viatges en el temps i la zona esmunyedissa...I tot per explicar una història d’amor intertemporal i de lluita de classes! Queda alguna cosa fora? Seguiu aquí? Aquest soroll, ha estat l’olla de pressió? O heu estat vosaltres mentre llegiu aquest text?

Tant de bo que sí i que vingueu a veure Grandissima Illusione.”

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona, Cris Blanco i Conde Duque Madrid.

Amb el suport de la beca “premis Barcelona 2020” de l’ICUB, de l’Ajuntament de Barcelona, Festival TNT i Graner, centre de creació.

Direcció i interpretació: Cris Blanco, Acompanyament artístic: Anto Rodríguez, Óscar Bueno, Dramatúrgia: Cris Blanco, Rocío Bello, Anto Rodríguez, Óscar Bueno, Text: Rocío Bello, Cris Blanco, Disseny del so: Carlos Parra.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona - Teatre CCCB

Adreça:
C Montalegre, 5
:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona - Teatre CCCB
Quan
Des de 07/07/2022 al 09/07/2022

Phone number

Tel.:
933064100
Fax:
933064101

You may also be interested in...