Espectacle “Peculiar”, a càrrec de la Cia. Ana Morales

Enrere

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Ovidi Montllor.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Definim allò que és diferent o especial, amb el mot peculiar, un adjectiu que apliquem a persones o coses que no encaixen en la visió ortodoxa de com hauria de ser tot plegat. Potser també a una manera de ballar, a una forma d’interpretar el flamenc com la d’aquesta companyia. El centre de la proposta és l’oposició entre un món real representat pels bailaores i bailaoras presents a l’escenari i els artistes que, des d’una peça prèviament enregistrada de videodansa, encarnen el món virtual i digital. Ana Morales apareix en escena i, a la vegada, a la peça de videodansa, en un intent de fer visible la resposta del cos a la seva pròpia imatge digital.

Una coproducció de L’Etablissement Public du Parc et de la Grande Halle de la Villette de Paris (EPPGHV), Théâtre de Nîmes, l’Agencia Andaluza de Instituciones Culturales (AAIC) i la Bienal de Flamenco de Sevilla.

Concepte, creació i coreografia: Ana Morales, Mirada externa: Guillermo Weickert, Il·luminació i creació visual de l'espai escènic: cube.bz, Baile: Ana Morales, Antonio Molina, El Choro, Julia Acosta, Música en directe: Ana Crismann (arpa), Tomás Perrate (veu), Rycardo Moreno (guitarra), Espai sonor i interpretació: Miguel Marín, Videodansa: Raül Refree, Ana Morales, Regidoria i maquinista: Jorge Limosnita, Management i distribució internacional, Andalusia i Catalunya: Daniela Lazary (Arte y Movimiento Producciones, SL), Distribució a Espanya excepte Catalunya: May Torrejón (Matel Cultura), Ajudantia de producció: María Velasco, Producció: Cia. Ana Morales, Arte y Movimiento Fotografia: Óscar Romero.

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Ovidi Montllor

Adreça:
Pl Margarida Xirgu, 1
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Ovidi Montllor
Quan
Des de 25/07/2022 al 26/07/2022

Phone number

Tel.:
934261875