Espectacle "Reggae per Xics", amb "Quadern de Bitàcola"

Enrere

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Grec.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Pugeu al Calypso, el vaixell que ens conduirà en aquesta travessia musical i que rep el seu nom en homenatge al conegut oceanògraf Jacques-Yves Cousteau. No, no és a l’únic navegant al qual ret homenatge a Quadern de Bitàcola, el seu últim disc, el projecte musical Reggae per Xics.

Dotze cançons, vuit de les quals originals, formen Quadern de Bitàcola, un disc (cinquè del projecte i el primer en tres anys) que inclou també una adaptació d’un tema del Projecte Càntut. Tot, a càrrec d’una banda de Sant Feliu de Llobregat formada per nou músics, energia pura, que interpreten els seus temes en un escenari especialment dissenyat per a ells i amb un embolcall de so i llum d’alta volada. A ritme de reggae, viureu aventures extraordinàries, descobrireu els animals i plantes que habiten els oceans i veureu què passa quan una societat com la nostra es dedica a omplir el mar amb els residus que genera.

Reggae, emoció i missatge, en un concert per a nens i nenes en el qual els pares, mares i acompanyants s’ho passaran la mar de bé.

Una producció de Petits Camaleons, El Més Petit de Tots (Festival internacional d’arts escèniques per als més petits) i FLIC (Festival de Literatura i Arts Infantil i Juvenil).

Adreça:
Pg Santa Madrona, 36
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
Quan
03/07/2021

Phone number

Informació:
933161000

You may also be interested in...