Espectacle "Tra Tra Tra – Tradició, transmissió, traïció", a càrrec de Explica Dansa

Enrere

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Pina Bausch.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Es venen les entrades a:
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment.

Aquesta proposta complementa la trilogia de conferències ballades, que són l'eix principal dels continguts d'Explica Dansa. Aquesta trilogia és un recorregut per la història i l'evolució de la dansa: Explica Dansa I mostrava les bases de la dansa moderna i contemporània; Explica Dansa II destriava les tendències del moviment que han marcat les darreres dècades. I ara, Explica Dansa III fa una reflexió sobre la relació i la influència mútua entre la dansa contemporània i la dansa tradicional, que no vol ser un acte de traïció per a cap de totes dues, sinó d'amor incondicional a tota la dansa.

Explica Dansa és un projecte amb un llarg recorregut creat i liderat per dos professionals amb més de 35 anys d'experiència en l'àmbit de la dansa i les arts escèniques, Beatriu Daniel i Toni Jodar. Després de 18 anys treballant per a la creació i la formació de públics, Explica Dansa ha creat, en format de conferències ballades, continguts desenvolupats en diversos programes i formats, tots orientats a apropar la dansa als espectadors. Els diferents programes s'han dut a terme en col·laboració amb equipaments i institucions culturals de referència, tant nacional com internacional. Col·laboren de manera regular, entre d'altres, amb el Mercat de les Flors, la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, El Petit Liceu i el Festival Sismògraf. També presenten el seu programa de difusió de la dansa a instituts i universitats.

Interpretació Toni Jodar / Guió i dramatúrgia Helena Tornero i Bàrbara Raubert / Coreografia Montse Colomé i Toni Jodar / Disseny imatge Tristán Pérez Martín / Il·luminació Irene Ferrer / Producció executiva Beatriu DanielCoproducció Mercat de les Flors i Fira Mediterrània de Manresa / Amb la col·laboració Es Dansa i Gaztescena – Donostia Kultura / Residències Centro Danza Zaragoza, Es Dansa, La Caldera Centre de Creació, Dantzagunea Centro de Creación (Guipúscoa) i L'Estruch de SabadellExplica Dansa és un projecte subvencionat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, per l'Institut de Cultura de Barcelona i per l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música de l'Estat espanyol.

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Pina Bausch

Adreça:
Lleida, 59
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Pina Bausch
Quan
Des de 29/04/2021 al 02/05/2021

Phone number

Tel.:
934261875
Fax:
934260106

Website

Web venda d'entrades:
http://www.mercatflors.cat

You may also be interested in...