Espectacles familiars al Parc d'Atraccions del Tibidabo

Enrere

Horaris

Altres

Se celebra a:
Parc d'Atraccions del Tibidabo.

Dididado

El Dididado és un cinema en quatre dimensions que et permetrà gaudir d’experiències inèdites amb una tecnologia d’avantguarda. Les quatre dimensions són definides per la suma de la tecnologia visual 3D, la qual s’experimenta amb la visualització a través de les ulleres conegudes amb el mateix nom, més els efectes que permet la quarta dimensió.

Horaris de la pel·lícules:

Chaos in Wonderland: de 12 h - 16 h.

Theater of Dreams: de 16 h a tancament. Consulta l'horari fent clic  aquí.

Marionetarium

El Marionetarium és un íntim i màgic teatre on podràs gaudir de les diferents representacions de titelles. Endinsa't en el món de les titelles amb personatges entranyables amb la Companyia de Marionetes Herta Frankel.

Horaris: A partir de les 13 h en els dies de Parc d'atraccions obert. Consulta l'horari fent clic  aquí.

Mascotes del Tibidabo

Coneix a les estrelles del Parc d'atraccions Tibidabo i de la Serra de Collserola! El Ti, l'ocell oriol més simpàtic, la Bi, la salamandra més curiosa, la Da, la guineu més extravertida, i el Bo, el porc senglar més golafre, t'esperen amb un  show ben divertit. A més, al llarg del dia, els podràs trobar de manera individual en els seus Meet & Greets, on et podràs fer fotografies amb elles.

Horaris

  • Espectacle Les Mascotes per Barcelona: 18 h
  • Meet & Greets individuals: 16:55 h, 17:20 h, 18:50 h, 19:15 h

A on? Plaça del Jardí (Àrea Panoràmica)

Hotel 666

Vols viure situacions esgarrifoses? Entra a l'Hotel 666, únic en el seu gènere, i fes una visita terrorífica per l'interior d'un hotel abandonat. Decorat i ambientat amb uns hostes molt especials, personatges del cinema de terror. Viu moments únics i impactants!

Horaris: d'12 h al tancament del Parc. Els passis amb els personatges són a les: 15:30 h, 17 h i 18 h.

Segons l'afluència de visitants, la cua del Hotel 666 pot ser tancada abans del fi de l'horari establert.

Restriccions: Edat mínima recomanada: 8 anys.

Espai 666

Vols conèixer les històries dels hostes del reconegudíssim Hotel 666? Vols fer-te fotografies úniques com si estiguessis a l'Hotel 666? T'agradaria conèixer en persona els personatges de terror del Tibidabo? El nou Espai 666 es converteix en una nova sala on podràs endinsar-te al misteri i viure sorpreses i experiències úniques.

Horaris: De 12 h al tancament

Els passis amb els personatges de l'Hotel 666 són a les: 15:30 h, 17 h i 18 h

Restriccions: Espectacle recomanat per a persones majors de 8 anys

Tibitour

T'agradaria conèixer la història del Tibidabo? Viu la nova experiència del Parc i descobreix, amb una visita guiada, la història, les curiositats i les anècdotes del Parc d'atraccions Tibidabo i la ciutat de Barcelona! A la visita, coneixeràs de primera mà alguns dels espais més reconeguts del Parc. Com ara, l’Estació del Funicular, la Torre de les Aigües o l’Estació de Ràdio Barcelona. Així com algunes de les atraccions més emblemàtiques del Tibidabo, com la Talaia, l’Avió o el Museu dels Autòmats.

L’entrada del TibiTour inclou un viatge d'anada i tornada amb el nou funicular, la Cuca de Llum, i la llançadora TibiBus T2C (que surt des de Plaça Kennedy). A més, podreu gaudir d'un  coffee break durant la visita. El TibiTour té una duració aproximada d'una hora i mitja i es realitza en grups d'entre 8 i 16 persones.

Horari: A les 10.30 h en dies quan el Parc d'atraccions es troba obert. Consulta  aquí el calendari del Parc d'atraccions.

On? La visita s'inicia a l'Estació Inferior del Funicular (Plaça Doctor Andreu).

TibiAniversari

Celebra un aniversari inoblidable amb les teves amistats al Parc d'atraccions Tibidabo! El TibiAniversari ofereix la possibilitat de celebrar un dia especial amb una festa privada, dinar exclusiu i accés a les atraccions, espectacles i Cuca de Llum del Tibidabo per a tot un grup. Coneix tots els detalls a continuació.

Coneixeu més  aquí.

Horari: En dies de Parc d'atraccions obert, la festa privada se celebrarà en un dels següents torns: 

  • De 13:30 h a 14:30 h
  • De 15 h a 16 h
  • De 16:30 h a 17:30 h

Consulta el calendari d'obertura del Parc d'atraccions  aquí.

Parc d'Atraccions del Tibidabo

Adreça:
Plaça del Tibidabo, 3
:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Població:
Barcelona
On
Parc d'Atraccions del Tibidabo
Quan
Des de 04/03/2023 al 05/01/2025

Phone number

Tel.:
932117942

You may also be interested in...