Exposició 'Postals sonores de Barcelona'

Enrere

Horaris

Altres

Se celebra a:
Castell de Montjuïc.
Organitzat per:
Castell de Montjuïc.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

El Castell de Montjuïc presenta l´exposició «Postals Sonores de Barcelona», que proposa una experiència immersiva a través de l´oïda, a partir de sis postals que evoquen sis llocs representatius de la ciutat. La instal·lació sonora, situada a la sala 20 del Castell de Montjuïc, posa a prova els sentits del visitant, que experimenta i viu fragments de Barcelona més enllà de la mirada.

L´exposició presenta cadascun dels espais acompanyats del seu so en format 3D i un audiovisual, inicialment en negre, que acaba esdevenint també postal visual, amb l´objectiu d´experimentar un mateix lloc, primer a través de l´oïda i posteriorment amb la vista. D´aquesta forma, «Postals Sonores de Barcelona» mostra la relació entre la percepció visual i l´auditiva a través del so immersiu, també conegut com a so 3D.

«Postals Sonores de Barcelona» esdevé un recorregut auditiu que transporta el visitant per sis espais emblemàtics de la ciutat, sis indrets de l´imaginari barceloní, fàcilment reconeixibles: del so del silenci d´una biblioteca, passant per la quotidianitat d´un mercat, fins a la Barcelona del passat, la cultura, l´oci i la brisa del Mediterrani.

L´espai de l´exposició compta amb una instal·lació i un material altament especialitzat que, mitjançant diferents mecanismes i tecnologia, permet crear una impressió clara i exacta dels sons que envolten cadascuna de les postals.

Tres corones d´altaveus, 18 en total, cobreixen l´interior de la sala 20 del Castell de Montjuïc, que juntament amb la tecnologia d´àudio immersiu, permeten crear un espai únic per escoltar la ciutat de Barcelona.

Castell de Montjuïc

Adreça:
Ctra Montjuïc, 66
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Castell de Montjuïc
Quan
Des de 06/07/2020 al 06/06/2021

Phone number

Tel.:
932564440