Natura Encesa LIFE

Enrere

Horaris

Altres

Se celebra a:
Jardins del Palau de Pedralbes.

Després d'un gran èxit, arriba a Barcelona Natura Encesa LIFE, una sorprenent proposta immersiva i màgica que els Jardins de Pedralbes acullen per primera vegada des del 7 de desembre de 2021 fins al 9 de gener de 2022.

Una experiència increïble i única per a tots els públics que reinventa les llums de Nadal, un cant a la biodiversitat i a la conservació, una aventura de projeccions i jocs de llum que representen la vida en el planeta.

Els Jardins de Pedralbes acullen per primera vegada un sorprenent esdeveniment immersiu d'arts lumíniques i sensorials en un entorn natural. Una singular proposta immersiva per a tots els públics.

Des del 7 de desembre de 2021 fins al 9 de gener de 2022, un milió de llums led i cent quilòmetres de cablejat transformaran l'espai en un cant a la biodiversitat, la conservació i la bellesa natural.

La proposta arriba a Barcelona en la seva edició LIFE, una aventura de projeccions màgiques i jocs de llum que representen la vida en el planeta i els quatre elements que el conformen: aire, aigua, terra i foc. Després d'una benvinguda al·legòrica, el visitant se submergeix en un oníric món aeri per a transitar més tard per un fantàstic i original món aquàtic, fins a arribar a l'element terra, coneixent les vitals aportacions dels insectes a l'ecosistema i les formigues de foc. Durant la visita sorprendrà també el camí de l'esperança, elements que delectaran al visitant amb un espectacle únic en aquestes nits d'hivern.

Jardins del Palau de Pedralbes

Adreça:
Av Diagonal, 686
:
Les Corts
Barri:
Pedralbes
Població:
Barcelona
On
Jardins del Palau de Pedralbes
Quan
Des de 07/12/2021 al 23/01/2022

Phone number

Tel.:
010

You may also be interested in...