Programa de cinema 'Un estiu de pel·lícula'

Enrere

Horaris

Altres

Se celebra a:
CaixaForum Centre Social i Cultural.
Es venen les entrades a:
CaixaForum Centre Social i Cultural.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Es venen les entrades a:
Ticketmaster.
Organitzat per:
CaixaForum Centre Social i Cultural.
Hi col.labora:
Institut de Cultura de Barcelona.

Projeccions:

27 de juny i 22 d'agost, a les 20 h: MADRES VERDADERAS. NAOMI KAWASE, 2020, JAPÓ. VOSE

Una parella que fa temps que pateix perquè no pot concebre es decideix pel camí de l'adopció. Al cap de cinc anys, la mare biològica, ja convertida en una jove adulta, es presenta a casa de la parella demanant la devolució del seu fill.

4 de juliol i 11 d'agost: MINARI. HISTORIA DE MI FAMILIA. LEE ISAAC CHUNG, 2020, COREA DEL SUD I EUA. VOSE

Una família humil d'origen coreà comença una nova vida a la zona rural d'Arkansas. Obren una granja, a la recerca del somni americà, i un futur prometedor per als seus fills. La dificultat del començament implicarà l'arribada de l'àvia materna, que forjarà una relació especial amb el seu net, en David.

La pel·lícula va ser reconeguda amb un Oscar a la millor actriu de repartiment, per a Youn Yuh-jung, i un Globus d'Or a la millor pel·lícula de parla no anglesa.

7 de juliol i 18 d'agost. OTRA RONDA. THOMAS VINTERBERG, 2020, DINAMARCA. VOSE

Quatre professors d'institut es decideixen a fer un experiment amb ells mateixos: mantenir una taxa constant d'alcohol durant tota la jornada laboral. Guiats per les teories d'un psiquiatre noruec, els protagonistes pensen que això els obrirà la ment cap al món que els envolta, encara que el resultat serà un autèntic cant a la vida.

18 de juliol. LA SOCIEDAD LITERARIA Y EL PASTEL DE PIEL DE PATATA. MIKE NEWELL, 2018, REGNE UNIT. VOSE

Després de la Segona Guerra Mundial, una escriptora britànica d'èxit rep una carta d'un admirador des de Guernsey, una illa propera a Normandia. Quan llegeix el relat del seu club de lectura durant l'ocupació, viatjarà fins allà per buscar inspiració per a una pròxima novel·la, però trobarà una història que superarà les seves expectatives.

25 de juliol i 25 d'agost. NOMADLAND. CHLOÉ ZHAO, 2020, EUA. VOSE

La Fern ha entrat en una etapa avançada de la seva vida. Malgrat això, es troba sense una feina fixa ni un sostre on poder-se quedar. Una situació que la impulsarà a recórrer el país a la recerca de feines estacionals per tirar endavant.

1 d'agost. EL AMOR EN SU LUGAR. RODRIGO CORTÉS, 2021, ESPANYA. VOSE

Els jueus de Polònia continuen assetjats des de fa més d'un any per l'exèrcit nazi, però fins i tot al gueto de Varsòvia la vida segueix el seu curs. En l'escenari del Teatre Fémina, un grup d'actors interpreta un musical per al públic, que oblida durant unes poques hores la crua realitat. Darrere del teló, això sí, la idea d'escapar encara és ben viva.

4 I 29 d'agost . HIJOS DEL SOL. MAJID MAJIDI, 2020, IRAN. VOSE

El líder d'una colla de nens que fan furts de poc valor és reclutat per un cap criminal per infiltrar-se en una escola. Allà haurà de buscar la manera de trobar l'entrada a una claveguera propera que amaga un tresor valuós.

8 d'agost. LA NOCHE DE LOS REYES. PHILIPPE LACÔTE, 2020, COSTA D'IVORI. VOSE

Un jove delinqüent ingressa a "La Maca", una presó de la Costa d'Ivori en què els presidiaris són els que controlen el que passa darrere dels murs. Seguint la seva tradició, el "cap" de la presó triarà el jove acabat d'arribar com el narrador d'una història per a la resta dels presoners. La seva única oportunitat serà allargar el relat fins a l'albada.

CaixaForum Centre Social i Cultural

Adreça:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6*8
:
Sants-Montjuïc
Barri:
la Font de la Guatlla
Població:
Barcelona
On
CaixaForum Centre Social i Cultural
Quan
Des de 27/06/2022 al 29/08/2022

Phone number

Informació:
934768600
Informació:
902223040
Fax:
934768635