Taller 'Expressió creativa per a mares, pares i cuidadores: Rituals pels sentits'

Enrere

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Sant Andreu.
Inscripcions a:
Centre Cívic Sant Andreu.

En aquest taller connectarem amb l’energia dels rituals: rituals quotidians, que sovint sense cap consciència però també sense cap dubte, estan plens de sentit. Els rituals ens acompanyen, ens sostenen, ens inspiren i ens eleven: parlen de nosaltres i ens parlen. Els hi donarem espai i significat per a que puguin desplegar la seva potència i es pugui despertar la nostra força interior, creant connexió i unió entre nosaltres i la nostra essència i enriquir les nostres vides conscientment.

Material: un objecte que tingui importància per a tu, fulls de paper i bolígraf, llapis i retoladors o ceres de colors. Opcionalment: espelmes, encens, xocolata, una tassa de te o cafè, galetes o el que t’inspiri benestar

Tres tallers per a connectar amb tu, com a mare o pare, com a cuidador/a i creador/a de la vida que vols viure. En aquests tres tallers obrirem un espai d’investigació creativa. Atendrem allò que està viu dins nostre i en els detalls de la vida que massa sovint desapareixen en la quotidianitat i les presses, perdent així el seu potencial nutritiu.

A càrrec d’Annette Stössel, arterapeuta.

Centre Cívic Sant Andreu

Adreça:
C Gran de Sant Andreu, 111
:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Sant Andreu
Quan
18/06/2021

Phone number

Tel.:
933119953
Fax:
933117072

Website

Web inscripcions:
https://santandreu.inscripcionscc.com

You may also be interested in...