Taller familiar 'Fans d'Egipte!'

Enrere

Horaris

Convertiu-vos en experts en l'antic Egipte tot descobrint l’exposició "Udjat, l’exotisme de l’antic Egipte a Barcelona", on coneixereu la fascinació per Egipte a través dels vestigis artístics i arquitectònics més importants que preservem a la ciutat. Com? I tot, gràcies a un joc de descoberta de la cultura egípcia en el qual haureu de cercar a través de jeroglífics, de missatges escrits amb tinta invisible i de pistes amagades a les sales de l'exposició.

Un taller pensat per a tota la família haureu de buscar els símbols de la cultura egípcia a l'art, l'òpera, el cinema, l'arquitectura o la literatura de viatges, elements que ens han arribat a través de moments històrics com l'expedició de Napoleó a Egipte o la descoberta de la famosa tomba de Tutankamon, que van marcar la fascinació per la cultura egípcia.

Però l'activitat no s'acaba aquí! I és que el taller vol que us endugueu un record de l'experiència i que personalitzeu una bossa de tela amb l'essència de l'antic Egipte. Així que haureu de triar quins motius egipcis voleu, com són el faraó, les piràmides, un sol alat, un esfinx, una mòmia o un sarcòfag. Fans de les terres del Nil, us obrim les portes d’Egipte!

Museu Etnològic i de Cultures del Món *c. Montcada

Adreça:
C Montcada, 12
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Museu Etnològic i de Cultures del Món *c. Montcada
Quan
Des de 06/02/2021 al 05/06/2021

Phone number

Tel.:
932562300

You may also be interested in...