Taller 'Sukiyaki i altres nabes'

Enrere

Quan comença a fer fred, què us ve de gust menjar? Aprendrem a cuinar carn, peix i verdures dins d'una gran cassola. Farem receptes molt fàcils però molt saboroses. Deixa’t sorprendre pels gustosos brous i els farcits característics de la cuina japonesa de cassola.         

Donades les restriccions sanitàries els tallers de cuina seran demostratius. El professorat elaborarà les receptes a classe i tothom és podrà emportar un petit tast per menjar a casa. Es necessari pagar un suplement en concepte de material i portar carmanyola.            

Professor/a: Miho Miyata.       

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic La Sedeta.
Inscripcions a:
Centre Cívic La Sedeta.

Quan comença a fer fred, què us ve de gust menjar? Aprendrem a cuinar carn, peix i verdures dins d'una gran cassola. Farem receptes molt fàcils però molt saboroses. Deixa’t sorprendre pels gustosos brous i els farcits característics de la cuina japonesa de cassola.         

Donades les restriccions sanitàries els tallers de cuina seran demostratius. El professorat elaborarà les receptes a classe i tothom és podrà emportar un petit tast per menjar a casa. Es necessari pagar un suplement en concepte de material i portar carmanyola.            

Professor/a: Miho Miyata.       

Format online

Adreça:
C Sicília, 321
Població:
Barcelona
On
Format online
Quan
Des de 04/11/2021 al 02/12/2021

Phone number

Tel.:
934591228
Tel.:
932073703

You may also be interested in...