Teatre 'Heroïnes o res'

Enrere

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Tallers.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.

«¿O heroïnes o res? Pues lo mismo tendrá que ser res. ¿De eso va el juego? ¿Solo nos dais espacio en vuestro mundo si es obligándonos a ser héroes?»

Un grup d´artistes joves, de perfils molt diversos però totes vingudes dels marges i amb la voluntat de fer un teatre revolucionari que doni la volta a la societat, han aconseguit fer una obra en un dels teatres públics més importants del país. Estan enfadades amb el món, i amb raó. Com a companyia, i a nivell personal també, se senten desemparades, i senten que ara mateix la seva única solució vital és fer aquesta obra, que viuen com un cavall de Troia amb què fer petar la cultura que les envolta i les ofega.

En el seu camí, se´ls creuarà un actor que, vint anys enrere, va deixar de treballar per causa de l´esclerosi múltiple i ara viu apartat de tot, intentant sortir d´una depressió que ha normalitzat des que la malaltia degenerativa va entrar a la seva vida.

Potser tenen poques coses en comú, però sí que comparteixen la ràbia i la necessitat de l'art per canalitzar-la.

Fitxa artísticaAutoria i direcció: Iván MoralesDramatúrgia i direcció: Iván MoralesAmb: Bruno Bergonzini, Pau Escobar, Tai Fati, Àrid X i Emma Clarke

Teatre Nacional de Catalunya - Sala Tallers

Adreça:
Pl Arts, 1
:
Eixample
Barri:
el Fort Pienc
Població:
Barcelona
On
Teatre Nacional de Catalunya - Sala Tallers
Quan
Des de 14/04/2021 al 02/05/2021

Phone number

Venda d'entrades:
933 065 720
Tel.:
933065700
Fax:
933065701

Website

Web venda d'entrades:
http://www.tnc.cat

You may also be interested in...