El joc de cartes de les famílies de Barcelona

Dins del marc de l'any de les Famílies, l'Ajuntament de Barcelona va realitzar diverses sessions creatives i lúdiques en família, on pares, mares, fills, filles, avis i avies van participar conjuntament en la realització d'una sèrie de dibuixos de la seva pròpia família, que van donar com a resultat aquest exclusiu joc de cartes amb 7 de les famílies que van estar seleccionades per representar a totes aquelles que hi van participar.

Hi voleu jugar?

  1. Obriu el PDF amb el joc original i deseu el document al vostre ordinador.
  2. Imprimiu-lo a la vostra impressora o bé guardeu-lo a un usb i porteu-lo a imprimir a una copisteria en cartolina, per tal que quedi més resistent.
  3. Retalleu les cartes per la línia discontínua.
  4. Si hi voleu enganxar un dors a les cartes, imprimiu varies copies de la pàgina on hi ha els dorsos, retalleu-los i enganxeu-los amb pega al revers de cada carta.
  5. Imprimiu la pàgina on hi apareix la capsa del joc, si pot ser en cartolina millor, retalleu-la i munteu-la fent servir pega o celo.
  6. Entre les cartes hi trobareu les instruccions per jugar al joc

També teniu la opció de dibuixar les vostres pròpies cartes. Trobareu aquest altre document on les cartes no tenen dibuix. Podeu imprimir-les totes en el cas que vulgueu fer tota la baralla personalitzada, o si ho preferiu, podeu escollir el color que vulgueu personalitzar, dibuixar-hi la vostra família i substituir tota la sèrie per la del mateix color del joc original. És molt important incloure el mateix color que traiem de la baralla original per tal d'assegurar el bon funcionament del joc.

Bona partida en família!