Què fem al Centre per a Famílies amb Adolescents?

L’equip de treball del Centre per a famílies està format per educadores socials, psicòlegs i personal d’administració, per tal d’oferir una atenció integral a les necessitats que es manifestin.

Sensibilització i Formació

Arribada l’adolescència dels fills i filles apareix la necessitat de “reinventar” la manera de fer de mare i pare. El servei ofereix tant campanyes de sensibilització per tal de prendre consciència d’aquesta necessitat d’actualització, com activitats formatives.

Les formacions són activitats grupals on participar, aprendre i compartir la vivència de fer de pares/mares. Les temàtiques són diverses (comunicació, límits, sexualitat, xarxes socials, gestió de conflictes...) De la mateixa manera, posem a la vostra disposició eines que us permetin connectar amb  vosaltres mateixos (teatre, artteràpia, mindfulness, biodansa...) i cuidar-vos emocionalment , tot facilitant l’acompanyament als fills/es.

Atenció individualitzada

Si us sentiu desconcertats, desbordats, o teniu algun dubte respecte la relació amb el vostre fill/a adolescent, us oferim assessorament i acompanyament professional. Us ajudarem a mobilitzar els vostres propis recursos per poder adaptar el rol de pare/mare en aquest nou moment vital. Aquest espai obre la possibilitat d’incorporar el fill/a si es considera adient i si ho desitja.

En funció de la demanda i valoració professional, l’atenció pot ser continuada al centre o derivada a altres recursos externs.