Circ "A la Fresca", amb la Cia. Confetti

Atrás

Horarios

Otros

Se celebra en:
Auditori Sant Martí.

A partir de 4 anys.

Els carrers seran sempre de les veïnes. Sobretot si surten a passejar les cadires. Sobretot si són clowns. Perquè com a nassos ningú no les guanya. I com a pallasses, encara menys.

Tres dones. Tres veïnes. Tres pallasses. I totes tres passegen una cadira. I la planten a qualsevol cantonada. I s´asseuen. I comenten. I es fan un embolic de nassos que només pot provocar el riure. Perquè aquest és l´aliment de les pallasses i aquestes tres veïnes estan molt afamades.

Tres pallasses que, a la Fresca, busquen els veïns i les veïnes per passar una tarda de pallassades plegats entorn d´una cadira gegant, una cadira de les típiques d´envelat, de tisora, de fusta, només que gran, molt gran, massa gran per a elles; una cadira que traslladen tancada i que, de tant en tant, aconsegueixen obrir i a la qual, un cop oberta, s´enfilen i a on s´asseuen i des d´on deixen passar el temps... i el que passi després, dependrà de com bufi el vent i de quins rumors en porti... però sempre seran pallassades de nassos.

La tradició de pallassa d´Anna Confeti no és cosa de dos dies, ve de lluny, tant com les tres dècades de vida que atresora Cirquet Confetti amb els seus espectacles familiars, de vegades itinerants i altres de carrer. En aquests anys han estrenat Cercavila (1986), Circ amb maleta (1988), Gran Parada (1990), Per llogar-hi cadires (1994), Les Confetti Sisters (1999), Cirquet al Solei (2001), La Lluna en un cove (2003), Marisol (2006), Afina Serafina! (2009), Miss Umbrel·la (2011), Musicirc (2012), Confetti Circus (2013) i Pianissimo Circus (2014).

Auditori Sant Martí

Dirección:
Pl Angeleta Ferrer, 2
:
Sant Martí
Barrio:
Sant Martí de Provençals
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Auditori Sant Martí
Cuándo
16/04/2021

Phone number

Tel.:
932660043

You may also be interested in...