Circ "Le Fumiste", amb la Cía. Don Davel

Atrás

Horarios

Otros

Se celebra en:
Auditori Sant Martí.

A partir de 6 anys.

Els records són com fum. I com el fum, viatgen. Van d´un pot a un altre, d´una bombolla de vidre a una altra bombolla de vidre, d´un got a una gerra i després a una copa i a una ampolla i a un flascó... Els records són com el fum, que passen de ser memòria del passat al vímet amb què construirem un altre futur, que teixeixin trames indestructibles que travessen generacions i generacions.

I, transformats en fum, els records són el material amb el qual s´han construït els somnis del Fumiste, somnis inspirats en allò que li van explicar els seus avis, en històries que li van narrar, en experiències que li van ensenyar. Records que el Fumiste mou per l´escenari, que passa d´un pot a un altre, d´una gerra a un flascó, amb el convenciment que part d´aquest fum equivocarà el camí i arribarà a convertir-se en part dels somnis dels seus espectadors.

Teatre d´objectes, aquell que omple de vida i converteix en personatge les coses quotidianes que ens envolten; petits trucs de màgia; uns quants jocs de malabars i... poesia, molta poesia... Tot això trobareu a Le Fumiste, de la Cia. Don Davel, un petit gran espectacle en què poesia i records es confonen amb el fum i en què el fum no desapareix mai, només es trasllada d´una memòria a una altra, del passat d´algú al futur d´algú altre.

I els records, la memòria i el fum els aporta Davel Puentes Hoces, ànima de Don Davel, un malabarista que es va llicenciar en Comunicació Audiovisual però que s´ha dedicat a trepitjar escenaris amb els seus dos espectacles –Circo de Autor i Le Fumiste– o treballant amb la companyia francesa Cirque Bidon.

Cía Don Davel

Creació, direcció, interpretació: Davel Puente Hoces. Mirades externes: Cía Zero en Conducta, Lucas Escobedo, Herminio Sánchez, Imanol Ituiño i Anouk Sébert .Escenografía: Palomia Bravo. Il·luminació: Victor Cadenas de Gea. Distribució: Laura Spacchetti.

Auditori Sant Martí

Dirección:
Pl Angeleta Ferrer, 2
:
Sant Martí
Barrio:
Sant Martí de Provençals
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Auditori Sant Martí
Cuándo
18/04/2021

Phone number

Tel.:
932660043

You may also be interested in...