Espectacle "Breast Ripper", a càrrec de la Cia. Pilar Rodríguez Catón

Atrás

Horarios

Otros

Se celebra en:
Espai Escènic Tísner.
Invitaciones en:
Espai Escènic Tísner.

A partir de 12 anys

Dansa. 30 minuts.

“Un halo de misteri i foscor amaga una perversitat i crueltat perpetuada sistemàticament per segles, però la resistència nècia es nega a ser cremada, encara continua. La batalla és desesperant, però alguna vegada estem molt a prop de trencar alguna cosa.”

Aquesta peça està inspirada en els escrits de Silvia Federici, específicament en el llibre “Calibán i la bruixa”, que parla de la gran caça de bruixes que va tenir lloc a Europa en l'edat mitjana i com aquesta campanya del terror en contra de la dona va ser clau en l'estratègia de creixement i imposició del sistema capitalista.“Breast Ripper” és una construcció fantàstica que parla de la lluita de les dones en una eterna cerca d'autonomia, igualtat i alliberament. Bruges, heretges, dones armades en les croades, nosaltres, les dones objecte en la societat actual; totes en una batalla tan contemporània com històrica. Una batalla física i ideològica és l'imaginari a utilitzar per a la creació coreogràfica d'aquesta peça, que evoca força, persecució, cacera i conjurs.

Creació i Interpretació: Pilar Rodriguez Cató  Assistenta de direcció : Sol Vázquez

Música Original: Kristoffer Wilhelmsson /Mati Muñoz  Art i Vestuari: Pilar Rodriguez Cató i Yamila MarzialettiCentre Cívic Cotxeres Borrell - Espai Escènic Tísner

Dirección:
C Viladomat, 2*8
:
Eixample
Barrio:
Sant Antoni
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cívic Cotxeres Borrell - Espai Escènic Tísner
Cuándo
28/05/2021

Phone number

Reservas:
93 324 83 50
Tel.:
933248350
Fax:
933248351

You may also be interested in...