Espectacle de circ " Mystike. Le Grand Cirque"

Atrás

Horarios

Místic és aquella raó oculta que tracta la vida espiritual i contemplativa, relatiu al diví i, per tant, excel·lent i exquisit.

Adjectius apropiats per definir un espectacle de la categoria de MYSTIKE-LE GRAND CIRQUE, en el qual, al llarg de més de noranta minuts, artistes que han participat en produccions de la categoria de el prestigiós Cirque du Soleil, guanyadors de premis en diferents festivals , ovacionats i reconeguts pel gran públic, transmeten tota la força de les arts escèniques, creant una atmosfera plena de màgia en un ambient teatralitzat.

Un món fantàstic amb identitat pròpia en el qual una banda sonora original i un vestuari totalment inèdit, ressaltaran tots els valors de el circ i de teatre, per aconseguir la complicitat de l'espectador a través d'un espai misteriós i envoltant.

Buka i Zozo, els protagonistes de la nostra història s'endinsen en el misteriós món de MYSTIKE, una realitat alternativa plena de personatges i figures que no deixaran de sorprendre. Jocs d'ombres, acrobàcies, desafiaments a l'impossible i reptes a la naturalesa humana, portades de la mà d'una gran comicitat, aconseguiran sorprendre i emocionar el públic sense importar la seva edat.

Moll de Bosch i Alsina (Port Vell)

Dirección:
Moll de Bosch i Alsina, 1
:
Ciutat Vella
Barrio:
el Barri Gòtic
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Moll de Bosch i Alsina (Port Vell)
Cuándo
De 02/07/2021 a 22/08/2021

Website

Web venda d'entrades:
https://www.cirquemystike.com/

You may also be interested in...